Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen T-Roc image

Privatleasa en Volkswagen T-Roc

Leasa en ny Volkswagen T-Roc Life Edition och upplev en körglädje som blandar funktion med prestanda mot en fast månadskostnad. Med Volkswagen privatleasing kan du njuta av att köra en modern bil utan att oroa dig för initiala kostnader, värdeminskning eller försäljning av bilen. Deras leasingavtal inkluderar ett heltäckande serviceavtal, som ser till att din T-Roc alltid är i bästa skick med senaste uppdateringar och originaldelar vid service. Volkswagen erbjuder också en extra förmån, nämligen ett gratis betalskydd de första tre månaderna, som täcker dina leasingavgifter vid oförutsedda händelser. Upptäck fördelarna med Volkswagen privatleasing och njut av komforten och prestandan hos en T-Roc.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Säkerhetsaspekter är avgörande vid val av leasingfordon. Volkswagen T-Roc Life Edition är utrustad med säkerhetsteknik, såsom en förfinad filhållningsassistent som övervakar och reagerar på förändringar i filpositionen. Detta är en del av ett flertal säkerhetsmekanismer som Volkswagen implementerat för att försäkra en trygg körning. T-Roc Life Edition kombinerar dessutom en slående design med premium interiörmaterial, och blir ett utmärkt alternativ för äventyrare som söker både stil och säkerhet.

Miljö och ansvar

Volkswagen T-Roc Life Edition är ett perfekt alternativ för leasingtagare som sätter högt värde på både miljöansvar och motorstyrka. Denna rymliga SUV är en mästare på bränsleekonomi och har låga CO2-utsläpp, idealisk för dem som strävar efter att minska sin miljöbelastning. Volkswagens fokus på att utveckla lågutsläppsbilar är en central del av deras strategi för att nå nettokoldioxidneutralitet fram till 2050. Företagets ansträngningar att skära ned på koldioxidutsläppen inom både verksamheten och alla deras bilar speglar deras engagemang i hållbarhet. Med en T-Roc Life Edition får förare en kostnadseffektiv körning och en bil som kombinerar ekonomi med njutning.

Prestanda och teknik

Volkswagen T-Roc Life Edition sätter en ny standard för kompakta SUV:er. Med en kraftfullare TSI-motor med 150 hk levererar den en dynamisk och effektiv körupplevelse. Med teknik som infotainmentdisplayen får du en enkel anslutning till dina smarta enheter för en njutbar färd. Med en touch av sportighet och frän design gör T-Roc till det perfekta valet för fartälskare.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor