Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen T-Roc  image

Privatleasa en Volkswagen T-Roc

Leasa Volkswagen T-Roc Life Edition och ta del av en unik kombination av effektivitet och stil mot en månadskostnad. Med Volkswagen privatleasing får du möjlighet att uppleva en modern bil utan att bekymra dig över initiala investeringar, värdeminskning eller besväret med att sälja bilen vid leasingperiodens slut. Leasingavtalet inkluderar en omfattande serviceplan, som ser till att din T-Roc alltid är uppdaterad med den senaste programvaran och regelbunden service. Dessutom erbjuder Volkswagen ett extra skydd med ett unikt erbjudande, gratis betalskydd de första tre månaderna, som täcker dina kostnader vid betalningssvårigheter. Njut av fördelarna med privatleasing från Volkswagen och upplev hur T-Roc Life Edition förenar komfort och prestanda med funktionalitet.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Säkerheten står i förgrunden när man väljer en bil att leasa. Volkswagen T-Roc Life Edition är spektakulärt utrustad med senaste säkerhetsteknik, bland annat en filhållningsassistent som visar dig och signalerar om bilen avviker från sin körfil. Detta är bara ett inslag i bilens omfattande säkerhetsutrustning som syftar till en säker resa. Vidare, med sina ergonomiska utformade säten och lyxiga interiöra material, är T-Roc det perfekta valet för äventyrliga själar som värdesätter både säkerhet och estetik.

Miljö och ansvar

Om du är intresserad av leasing och värdesätter miljömedvetenhet tillsammans med stark motorprestanda, är Volkswagen T-Roc Life Edition ett utmärkt val. Denna välutrymmade SUV framhäver en imponerande bränsleeffektivitet och minimala CO2-utsläpp, vilket gör den till en gynnsam lösning för miljömedvetna individer. Volkswagen har som mål att uppnå nettokoldioxidneutralitet till 2050 och visar detta genom att producera fordon som minskar miljöpåverkan. Deras arbete med att minska koldioxidutsläppen i både företaget och deras bilar understryker deras dedikation till en hållbar framtid. Volkswagen T-Roc erbjuder inte bara en lägre kostnad per mil, utan också en njutbar körupplevelse.

Prestanda och teknik

Volkswagen T-Roc levererar imponerande prestanda och gör varje körning till en rolig upplevelse. Med sin DSG växellåda som växlar smidigt och sina 150 hästkrafter ger dig en upplevelse utöver det vanliga när du sitter bakom ratten. Dessutom är den utrustad med den senaste tekniken, inklusive en intuitiv pekskärm som ger dig tillgång till dina favoritappar och navigationsfunktioner. Parkering blir enklare än någonsin med hjälp av parkeringsassistanssystemet och den bakre kameran. Vill du ha ett komplett paket i en bil, välj en Volkswagen T-Roc.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor