Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen T-Roc  image

Privatleasa en Volkswagen T-Roc

Leasa en Volkswagen T-Roc TSI och upplev en fin balans av modern design och kraft mot en fast månadskostnad. Med Volkswagen privatleasing kan du njuta av att köra en ny bil utan att oroa dig för initiala kostnader, värdeminskning eller försäljning av bilen. Ditt leasingavtal inkluderar ett heltäckande serviceavtal, som ser till att din T-Roc alltid är i bästa skick med senaste uppdateringar och originaldelar vid service. Volkswagen erbjuder också en extra förmån, nämligen ett gratis betalskydd de första tre månaderna, som täcker dina leasingavgifter vid oförutsedda händelser, såsom oväntad arbetsförlust. Upptäck fördelarna med Volkswagen privatleasing och njut av komforten och prestandan hos en T-Roc, en bil som kombinerar stil och funktion.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

När det gäller att välja en leasingbil är säkerheten av största vikt. Volkswagen T-Roc TSI erbjuder det allra senaste inom säkerhetsteknik, inklusive en filhållningsassistent som kontrollerar vägmarkeringarna och varnar dig om bilen börjar lämna sin fil. Detta är bara en av flera säkerhetsfunktioner som bidrar till en säker körupplevelse med Volkswagen. Dessutom kombinerar T-Roc TSI en vass design och högkvalitativa material i interiören, vilket gör den till grymt val för den äventyrslystne som inte vill kompromissa med säkerhet.

Miljö och ansvar

Volkswagen T-Roc TSI är det bättre valet för de leasing intresserade som prioriterar miljövänlighet utan att kompromissal på en effektiv motor. Denna rymliga SUV kombinerar bränsleeffektivitet med låga CO2-utsläpp, vilket gör den till en optimal lösning för de som vill minska sin miljöpåverkan. Volkswagens engagemang i att utveckla bilar med minimal miljöpåverkan är en del av deras bredare strategi för att nå nettokoldioxidneutralitet till 2050. Genom att minska koldioxidutsläppen i både sin verksamhet och genom sina fordon, visar de sin dedikation till hållbarhet. Med Volkswagen T-Roc får du en effektiv och ekonomisk SUV som levererar både kostnadseffektivitet vid varje resa.

Prestanda och teknik

Volkswagen T-Roc är en perfekt fusion av hastighet och modern teknologi. Med sin imponerande TSI-motor på 110 hästkrafter och dess sportiga utseende levererar den en dynamisk och spännande körtur. Den intuitiva infotainmentdisplayen underlättar anslutningen av smarta enheter för en bekymmersfri bilfärd. Denna Volkswagen har en extra touch av sofistikerad sportighet, skapad för entusiaster som önskar en snabb och tekniskt avancerad bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor