Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen T-Roc image

Privatleasa en Volkswagen T-Roc

Leasa en ny Volkswagen T-Roc TSI R-Line och upplev funktion med prestanda mot en månadskostnad. Med Volkswagen privatleasing kan du njuta av att köra en modern bil utan att oroa dig för initiala kostnader, värdeminskning eller försäljning av bilen. Ditt leasingavtal inkluderar ett heltäckande serviceavtal, som ser till att din T-Roc alltid är i bästa skick med senaste uppdateringar och originaldelar vid service. Volkswagen erbjuder också en smidig leasingperiod med en extra förmån, nämligen ett gratis betalskydd de första tre månaderna, som täcker dina leasingavgifter vid oförutsedda händelser, såsom oväntad arbetsförlust. Dess sportiga yttre och det bekväma inre gör den till en perfekt bil för dem som vill sticka ut från mängden.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

När du väljer en leasingbil är säkerheten av yttersta vikt. Med en ny Volkswagen T-Roc R-line kommer det senaste inom säkerhetsteknologi, inklusive en filhållningsassistent som övervakar och varnar om bilen inte håller sig inom sin fil. Denna teknik är en del av en bredare säkerhetsarsenal som säkerställer en trygg färd. Med en trivsam och en lättskött interiör blir varje resa ett behagligt äventyr.

Miljö och ansvar

För dem som funderar på leasing och prioriterar både miljövänliga alternativ och hög motorprestanda, är Volkswagen T-Roc R-Line ett utmärkt val. Denna rymdiga SUV stoltserar med enastående bränsleeffektivitet och reducerade CO2-utsläpp, perfekt för dem som siktar på att minska sin miljöfotavtryck. Volkswagens engagemang för att producera miljövänliga bilar är en viktig del av deras plan att bli nettokoldioxidneutrala till 2050. Genom att minska utsläppen från både deras verksamhet och fordonslinje visar de sitt åtagande för en hållbar framtid. Med T-Roc R-Line får du en ekonomisk och miljövänlig bil som levererar en uppskattad resa.

Prestanda och teknik

Volkswagen T-Roc R-Line framhäver prestanda och teknologi. Med sin kraftfulla TSI-motor med 150 hästkrafter och sportiga R-Line-design, erbjuder den en sportig och dynamisk körupplevelse. Hjärtat i Volkswagen T-Roc är dess fristående infotainmentdisplay, som enkelt kopplar ihop med dina smarta enheter för en bekymmersfri och njutbar färd. R-Line-paketet tillför en touch av sportighet och förfining till bilens utseende. För de som söker en bil som snabbhet med teknisk innovation, är Volkswagen T-Roc ett utmärkt val.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor