Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen Taigo  image

Privatleasa en Volkswagen Taigo

När du väljer att leasa en Volkswagen Taigo R-line får du chansen att uppleva en sportig SUV med bekväm körning till en rimlig månadskostnad. Volkswagen privatleasing är lösningen för dig som föredrar att alltid ha en ny bil, utan att oroa dig för initiala utgifter eller bilens värdeminskning. Leasingavtalet omfattar en serviceplan, vilket innebär att din Taigo alltid underhålls i bra skick med de senaste uppdateringarna och originaldelar vid varje service. För att göra din leasingupplevelse ännu smidigare erbjuder Volkswagen även gratis betalskydd under de första tre månaderna, vilket täcker dina leasingkostnader vid oväntade händelser som jobbförlust. Med Volkswagen Taigo R-line får du en kombination av modern design och utmärkt prestanda, vilket gör privatleasing till ett utmärkt val för en dynamisk och bekymmersfri bilupplevelse.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Volkswagen Taigo erbjuder en dynamisk kombination av säkerhet och funktionalitet. Säkerheten är avgörande när man väljer en bil att leasa, det är därför Volkswagen Taigo är utrustad med säkerhetsfunktioner som Front Assist och Lane Assist. Lane Assist är en filhållningsassistent som aktivt håller koll på och varnar om bilen avviker från sin fil. Denna bil har gott om utrymme för passagerare och bagage för att ge den extra bekvämligheten. Dessutom har Volkswagen Taigo en komfortabel och underhållsvänlig interiör, vilket gör varje resa både njutbar och bekymmersfri.

Miljö och ansvar

Denna rymliga SUV erbjuder modern bränsleeffektivitet och låga CO2-utsläpp, vilket gör den till en förstklassig bil för de som vill minska sin miljöpåverkan. Volkswagens satsning på att utveckla fordon med låg miljöpåverkan är ett led i deras mål att nå nettokoldioxidneutralitet till 2050. Deras arbete för att reducera koldioxidutsläpp inom både företaget och biltillverkning visar på ett genuint engagemang för hållbarhet. Volkswagen Taigo erbjuder inte bara ekonomiska fördelar per körsträcka utan även en njutningsfull körning.

Prestanda och teknik

Volkswagen Taigo R-Line erbjuder en perfekt blandning av elegans och dynamik. Denna crossover, med sin TSI-motor och DSG-växellåda, ger en smidig och responsiv körupplevelse. R-Line-paketet tillför det lilla extra för att uppnå det sportiga både till exteriören och interiören, vilket gör den till en attraktiv modell för de som söker en bil med stil och prestanda. Med sitt infotainmensystem gör denna Volkswagen det enkelt att ansluta dina smarta enheter för en avkopplande resa. Dess avancerade tekniska funktioner och bekväma interiör gör varje resa till ett nöje, vilket gör den till ett utmärkt val för moderna förare.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor