Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen Tiguan image

Privatleasa en Volkswagen Tiguan

Leasa en Volkswagen Tiguan Edition och njut av en högkvalitativ körupplevelse med ett enkelt och bekymmerfritt leasingavtal. Volkswagen privatleasing har skapat en lösning för dig där du får tillgång till de nyaste bilarna från Volkswagen utan att behöva oroa dig för höga kontantinsatser eller värdeminskningar. Det ingår dessutom ett kostnadsfritt serviceavtal i ditt leasingavtal som säkerställer att din Volkswagen Tiguan Edition alltid är i skick med de senaste programuppdateringarna. Dessutom ingår det tre månaders gratis betalskydd som skyddar dina leasingavgifter vid exempelvis oförutsedd förlust av ditt arbete. Leasa en Volkswagen Tiguan Edition och få en riktigt rymlig bil med ett bekymmerfritt leasingavtal från Volkswagen.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Volkswagen Tiguan Edition imponerar med sin kombination av säkerhet och komfort. När du väljer att leasa en ny bil är säkerheten ofta i toppklass. Denna Tiguan är utrustad med säkerhetssystem som Front Assist och Lane Assist, ihop med flertalet krockkuddar placerade både fram, bak och på sidorna. Med den anpassningsbara stämningsbelysningen och det generösa utrymmet blir varje resa en bekväm och njutbar upplevelse, både för dig och dina passagerare. Den är som gjord för de som söker en mångsidig och pålitlig bil för både dagligt bruk och längre resor.

Miljö och ansvar

Volkswagen Tiguan Edition är en mildhybrid som passar en miljömedveten förare som letar efter en bil med fokus på bränsleeffektivitet och reducerat utsläpp. Volkswagen lägger stor vikt vid att ta fram miljövänliga lösningar även för sina bensindrivna fordon. De strävar efter att utveckla bilar med minimal miljöpåverkan och har som mål att uppnå koldioxidneutralitet till år 2050. Med denna modell får du en bil i praktisk storlek och med miljövänliga egenskaper, vilket gör den till ett bättre val för dig som vill behålla utrymmet och funktionalitet av en SUV utan att kompromissa med omtanken för miljön.

Prestanda och teknik

Den nya Volkswagen Tiguan Edition representerar den senaste innovationen från Volkswagen, packat i en kraftfull SUV. Bilen har en eTSI-motor som avlastar förbränningsmotorn för att sänka bränsleförbrukningen. Med sina 150 hästkrafter får du en responsiv acceleration och smidig körning. Dess infotainmentdisplay med röststyrning gör det enkelt att ansluta dina smarta enheter. Dessutom inkluderas Park Assist kostnadsfritt som hjälper dig att fickparkera lättare ihop med parkeringsensorer fram- och bak. Om du letar efter en tekniskt avancerad och bränsleseffektiv SUV är Volkswagen Tiguan Edition ett smart val.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor