Jämför 148 st leasingbilar
Volvo C40 Recharge image

Privatleasa en Volvo C40 Recharge

Leasa Volvo C40 Recharge Plus Twin Motor för en helt elektronisk körupplevelse som speglar framtiden. Genom att välja Volvo privatleasing får du ett enkelt och bekymmerslöst leasingavtal, komplett med service och individuell försäkring vilket ger dig möjligheten att köra en sprillans ny bil mot en attraktiv månadskostnad. Volvo C40 utgör ett utmärkt leasingval som är både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Hos Volvo kan du vara säker på att du alltid är uppdaterad med den senaste säkerhetstekniken. Volvo Cars är i framkant med sin Safe Space Technology, vilket innebär en hög säkerhetsstandard och integrering av alla essentiella säkerhetsfunktioner i deras bilar. Dessutom erbjuder denna modell även rymliga och bekväma säten som tillsammans bidrar till en behaglig och trygg körupplevelse.

Miljö och ansvar

Volvo C40 Recharge Plus Twin Motor representerar en kombination av högpresterande köregenskaper och miljömedvetenhet, med ambitionen att uppnå noll koldioxidutsläpp. Volvo, som aktivt jobbar mot att minska sitt ekologiska fotavtryck, siktar på att bli helt klimatneutrala senast 2040. Med sin elektriska drivkraft är Volvo C40 Recharge Plus Twin Motor en idealisk lösning för de som prioriterar miljövänliga val.

Prestanda och teknik

Volvo C40 Recharge Plus Twin Motor är i framkanten av utvecklingen inom elektriska fordon. Denna variant av Volvo C40 är försett med en imponerande dubbelmotorsetup som ger 408 hästkrafter, vilket man känner av när det trycks på gasen. Med sin eldrivna fyrhjulsdrift är bilen både stark och smidig att köra. Att köra Volvo C40 Recharge Plus Twin Motor innebär att du kan koppla av och överlåta de mer krävande uppgifterna till bilen.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor