Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX30 image

Privatleasa en Volvo EX30

Med privatleasing av en Volvo EX30 Plus Twin Motor Performance får du en elbil med dubbla motorer till en fast månadskostnad. Du behöver inte oroa dig för initiala kostnader och värdeminskning. Dessutom får du ett serviceavtal från Volvo som ser till att bilen håller sig tipptopp från start till slut under hela leasingperioden.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Vid val av bil är säkerheten en av de viktigaste faktorerna. Med Volvo EX30 Plus Twin Motor Performance får du en unik kombination av elektrisk kraft och säkerhetsinnovation. Med Volvos banbrytande säkerhetssystem, erbjuder denna bil både spänning och trygghet. Interiören är utformad för komfort och lyx, med högkvalitativa material och rymligt interiör. Detta gör varje resa både säker och njutbar, perfekt för de som prioriterar prestanda och säkerhet.

Miljö och ansvar

För en miljövänlig bilfärd är Volvo EX30 Plus Twin Motor Performance en syntes av miljöansvar och körnjutning. Denna elektriska SUV med dubbla motorer ger nollutsläpp av koldioxid samtidigt med sina 428 hk ger en kraft som man kan räkna med. Som en del av Volvos engagemang för att minska sitt miljömässiga fotavtryck, har företaget målet att uppnå klimatneutralitet senast 2040. Den är utformad för att tillfredsställa de mest krävande miljömedvetna förarna, som inte vill offra prestanda för hållbarhet.

Prestanda och teknik

För den som vill känna av en presterande och eldriven bil är Volvo EX30 Plus Twin Motor Performance bilen du kan räkna med. Med dubbla motorer som erbjuder överlägsen kraft och smidighet, dess avancerade teknologi och eleganta design kombinerat med deras blixtsnabba infotainmentsystem blir denna bil ett perfekt alternativ för förare som uppskattar en balans mellan prestanda och el-teknik.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor