Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX30 image

Privatleasa en Volvo EX30

När du privatleasar Volvo EX30 Ultra Twin Motor Performance får du en elbil med dubbla motorer till en fast månadskostnad. Med privatleasing slipper du ägarbekymmer och värdeminskning av bilen. Volvo EX30 Ultra är ett perfekt val för en hållbar framtid.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

För de som söker prestanda utan att kompromissa med säkerheten, är Volvo EX30 Ultra Twin Motor Performance ett perfekt val. Denna modell kombinerar kraftfull elektrisk prestanda med Volvos avancerade säkerhetsteknologi. Dess dubbla motorer och 428 hk levererar den en körupplevelse utöver det vanliga.

Miljö och ansvar

Volvo EX30 Ultra Twin Motor Performance är en elektrisk SUV som erbjuder miljöhänsyn. Med dubbla motorer för ökad kraft och en imponerande räckvidd, är den perfekt för miljömedvetna förare som söker en spännande körupplevelse. Dess lyxiga interiör och toppmoderna säkerhetsfunktioner gör varje resa både bekväm och ansvarsfull, vilket reflekterar en framåtblickande och hållbar livsstil. Som en del av Volvos engagemang för att minska sitt miljömässiga fotavtryck, har företaget målet att uppnå klimatneutralitet senast 2040.

Prestanda och teknik

Om man värdesätter prestanda är detta något Volvo EX30 Ultra Twin Motor Performance kan leverera. Med dubbla el-motorer och enastående teknik kombinerat med Volvos egna infotainmentsystem blir Volvo EX30 Ultra Twin Motor Performance perfekt för förare som söker spänning oavsett körsträcka.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor