Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC40 image

Privatleasa en Volvo XC40

Leasa en Volvo XC40 Core så får du en kompakt och mångsidig bil mot en månadskostnad. Med Volvo Privatleasing behöver inte oroa dig för initiala kostnader och du får alltid ett serviceavtal som ingår under hela leasingperioden. Volvo XC40 Core erbjuder en enkel och prisvärd körupplevelse, vilket gör privatleasing till ett bekvämt och ekonomiskt alternativ.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Volvo XC40 Core representerar en idealisk fusion av kompakt design och säkerhet. Med sin intuitiva design och Volvos standard säkerhetssystem, ger denna bil en trygg och pålitlig körupplevelse Dess rymliga interiör ger komfort och användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för stadskörning och dagliga pendlingar.

Miljö och ansvar

Volvo XC40 Core är en kompakt SUV som kombinerar innovation med miljöansvar. Dess bränsleeffektiva motor och moderna design gör den till ett utmärkt val för stadsförare som vill ha en bil med stor personlighet. Volvo, med sitt engagemang för att minska sitt klimatavtryck, strävar efter att vara ett klimatneutralt företag senast 2040.

Prestanda och teknik

Volvo XC40 Core är en framstående, kompakt SUV i sitt segment. Men en motor som levererar 197 hästkrafter, ger den bilen en prestanda i särklass när man jämför med andra bilar i samma storlek.. När du kör Volvo XC40 Core, känns varje gaspådrag som en demonstration av bilens kraft och kapacitet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor