Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC60 image

Privatleasa en Volvo XC60

Leasa Volvo XC60 Ultra Black Edition och få en smak av den framtida eldrivna kördynamiken. Genom Volvos privatleasingavtal får du en enkel och bekymmersfri upplevelse, komplett med serviceavtal och personlig försäkring. Denna form av leasing möjliggör att du kan njuta av en splitterny bil till en attraktiv månadskostnad. Volvo XC60 Ultra Black Edition är ett val för en hållbar framtid.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

När du väljer att en bil är det viktigt att tänka på säkerheten. Med sin distinkta svarta design och toppmoderna säkerhetsfunktioner som autobroms och dödavinkelvarnare, står denna SUV för en kombination av stil och säkerhet. Dess rymliga interiör, skapar en atmosfär av lyx, idealisk för dem som värderar både estetik och trygghet.

Miljö och ansvar

Volvo XC60 Ultra Black Edition är en SUV som framhäver stil och miljömedvetenhet. Dess unika design och bränsleeffektiva motor ger en kraftfull körupplevelse samtidigt som den minskar utsläppen. Volvo, som aktivt jobbar mot att minska sitt ekologiska fotavtryck, siktar på att bli klimatneutralt senast 2040. Perfekt för förare som vill ha en SUV som kombinerar prestanda med miljöhänsyn.

Prestanda och teknik

Volvo XC60 Ultra Black Edition representerar det senaste inom elbilarnas värld. Denna speciella utgåva av Volvo XC60 är utrustad med en kraftfull elmotor som levererar 455 hästkrafter, vilket ger en märkbar kraft vid acceleration. Med sin fyrhjulsdrift är denna bil inte bara stark, utan också smidig att manövrera. Att köra en Volvo XC60 Ultra Black Edition innebär en avkopplande upplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor