Jämför 148 st leasingbilar
Kia Ceed image

Privatleasa en Kia Ceed

Leasa Kia Ceed SW Advance Plus och kör en optimal bil som prioriterar spänning och säkerhet, allt mot en fast månadskostnad. Du leasar denna bil bekymmersfritt med Kia privatleasing, inga initiala kostnader behövs och du tar enkelt del av lösningar så som betalskydd och service. Ceed SW Advance Plus är ett perfekt val för föraren som prioriterar smidighet, spänning, teknik och säkerhet.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När det är dags att välja bil är det viktigt att tänka på säkerheten. Kia Ceed SW Advance Plus är en optimal kombi som inte kompromissar med säkerhet. Denna avancerade hybrid-kombi är utrustad med modern säkerhetsteknik, inklusive trötthetsvarnare och kollisionsvarning. Med rymlig och lyxig interiör, avancerade infotainment-funktioner och högkvalitativa material, garanterar denna modell en optimal nivå av bekvämlighet och säkerhet för både kortare och längre sträckor.

Miljö och ansvar

Kia Ceed SW Advance Plus är hybridbilen för de som inte vill kompromissa mellan lyx och miljöhänsyn. Denna högklassiga modell erbjuder en utmärkt bränsleeffektivitet och avancerade miljöteknologier, vilket bidrar till en hållbarare framtid. Kia satsar på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren, och den här bilen är en av deras senaste tillskott som bidrar till ett starkare miljöengagemang.

Prestanda och teknik

Med Kia Ceed Advance Plus hittar du perfekt kombination av elektrisk prestanda och rymlig, sportig design. Denna hybridmodell erbjuder kostnadseffektiv och miljövänlig körning som samtidigt är utrustad med toppmodern infotainmentsystem som du enkelt kan koppla upp dina smarta enheter till för att underlätta din körning, och högkvalitativ teknik som filassistanssystem. Ceed Advance Plus är ett perfekt val för den miljömedvetna föraren som söker en sportig SUV.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor