Jämför 148 st leasingbilar
Kia Sportage image

Privatleasa en Kia Sportage

Leasa en Kia Sportage Advance och känn elektrisk prestanda på ny nivå. Kia's privatleasing ger dig möjlighet att köra Kia Sportage Advance utan att behöva oroa dig för avskrivningar eller servicekostnader. I deras avtal ingår även serviceavtal och betalskydd Denna bil kombinerar stil med prestanda och är utrustad med den senaste tekniken. Med privatleasing kan du njuta av denna imponerande modell utan att behöva låsa upp kapital. Det är det perfekta sättet att uppleva sportighet och komfort utan ägandets huvudvärk.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Kia Sportage Advance är en bil som tar både säkerhet och komfort på största allvar. Med sitt omfattande säkerhetssystem, inklusive adaptiv farthållare och automatisk nödbromsning, garanterar den en trygg färd. Dess interiör är inbjudande och komfortabel, med justerbara säten och klimatanläggning, vilket gör varje bilresa både avkopplande och njutbar.

Miljö och ansvar

Med Kia Sportage Advance får du en SUV som kombinerar rymlighet och miljömedvetenhet. Den är utrustad med funktioner som förbättrar bränsleeffektiviteten, vilket bidrar till minskade utsläpp och lägre driftskostnader. Kia satsar enormt på en hållbar tillverkning och utveckling med sina bilar och Kia Sportage Advance är definitivt en följeslagare i miljökategorin. Interiören är rymlig och komfortabel, perfekt för familjer som prioriterar både miljöhänsyn och bekvämlighet, vilket gör den till ett idealiskt val för en hållbar och ansvarsfull livsstil.

Prestanda och teknik

Kia Sportage Advance är en mångsidig SUV som kombinerar praktisk design med avancerad plug-in hybridteknologi. Dess effektiva 1.6 T-GDi motor kompletteras av en kraftfull elektrisk motor, vilket ger en utmärkt balans mellan prestanda och miljövänlighet. Denna modell är utrustad med avancerade funktioner som ett intuitivt infotainmentsystem och högteknologiska säkerhetssystem, vilket säkerställer en säker och behaglig resa. Dess rymliga och välutformade interiör gör den till ett idealiskt val för familjer eller för de som behöver extra utrymme och komfort.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor