Jämför 148 st leasingbilar
Kia XCeed image

Privatleasa en Kia XCeed

Leasa Kia XCeed Advance och känn fördelen av att äga en avancerad och bränslesnål bil, utan stora initiala investeringar. Med Kia privatleasing får du service som ingår samt slipper du kontantinsatsen från ett klassiskt bilköp, allt mot en fast månadskostnad. Advance-modellerna erbjuder utökad räckvidd och moderna teknologiska funktioner som du enkelt kan ta del av med privatleasing.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du ska leasa en bil ska säkerhet prioriteras. Kia XCeed Plug-In Hybrid Advance är den optimala kombinationen av säkerhet och lyxig komfort. Med toppmoderna säkerhetsfunktioner som dödavinkel-varnare och automatisk nödbromsning, erbjuder denna bil både trygghet och bekvämlighet. Den eleganta interiören, med kvalitetsmaterial och avancerad teknik, gör varje resa till en säker njutning.

Miljö och ansvar

Kia XCeed Advance representerar en kombination av miljöansvar och teknologisk innovation. Med sin avancerade plug-in hybridteknologi ger den en utmärkt bränsleeffektivitet och reducerade utsläpp, vilket bidrar till en mer hållbar framtid, något Kia satsar starkt på med mål att bli helt koldioxidneutrala inom dem kommande åren.

Prestanda och teknik

Kia XCeed Advance möter stil och funktionalitet. Denna plug-in hybridbil erbjuder en balanserad blandning av bränsleeffektivitet och prestanda, tack vare dess kombination av en bensinmotor och en elektrisk motor, perfekt för förare som kör både längre och kortare sträckor. Upplev elegant design och avancerade bekvämligheter, inklusive ett intuitivt infotainmentsystem och omfattande säkerhetsfunktioner när du leasar Niro Plug-In Hybrid Advance.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor