Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq  image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Leasa en Skoda Enyaq Solid Edition 85 och du får möjligheten att köra en modern och kraftfull elbil mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. Med Skoda privatleasing behöver du inte oroa dig för värdeminskning eller försäljning av bilen eftersom du inte äger bilen. Upplev en unik elbil som kombinerar miljövänlig körning med den senaste tekniken genom att leasa Skoda Enyaq.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Säkerheten är en av de viktigaste aspekterna när det gäller bilägandet. Med Skoda Enyaq kan du försäkra dig om att du kör en bil med säkerheten i fokus. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och att den förspänner frambälten vid risk för kollision. Utöver säkerheten erbjuder Skoda Enyaq en exceptionell komfort i kombination med rymligheten av en SUV. Njut av en elegant och stilren interiör med riktigt sköna säten för att garantera dig hög komfort. Skoda Enyaq erbjuder en tyst och mjuk körning, idealisk för både stadstrafik och längre resor med sin imponerande räckvidd.

Miljö och ansvar

För dig som söker en elektrisk och miljövänlig SUV som kombinerar hållbarhet med elegans, erbjuder Skoda Enyaq en riktigt bra körupplevelse. Skoda är ett bilmärke med drivande kraft bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är utvecklade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna bil imponerar med sin långa räckvidd och miljövänliga elektriska motor och är därmed idealisk för förare som vill minska sin miljöpåverkan utan att kompromissa med komfort eller prestanda.

Prestanda och teknik

I Skoda Enyaq Solid Edition 85 finner du en perfekt balans mellan elektrisk effektivitet och prestanda. Denna fullt elektriska SUV imponerar med sin långa räckvidd och är utrustad med avancerad teknik som förbättrar både körupplevelsen och säkerheten. Med sin 13” infotainmentskärm blir det enkelt att integrera dina smarta enheter och få tillgång till relevant information under körning. Denna bil är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som söker komfort, prestanda och den senaste teknologin från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor