Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Leasa en Skoda Enyaq Solid Edition 85x och du får möjligheten att köra en kraftfull och rymlig el-SUV mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. Med Skoda privatleasing behöver du inte tänka på värdeminskning eller försäljning av bilen. Istället får du uppleva en kraftull elbil som kombinerar miljövänlig körning med den senaste innovationen från Skoda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Säkerheten är en av de viktigaste aspekterna när det gäller bilägandet. Leasa en Skoda Enyaq Solid Edition 85x och kör en bil som har satt säkerheten i fokus. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och att den förspänner frambälten vid risk för kollision. Utöver säkerheten får du en bil med exceptionell komfort i kombination med rymligheten av en fyrhjulsdriven SUV. Inuti en Skoda Enyaq möter du en elegant och stilren interiör med riktigt sköna säten för att garanterad komfort. Dessutom erbjuder denna bil en tyst och mjuk körning, idealisk för både stadstrafik och längre resor med sin imponerande räckvidd.

Miljö och ansvar

För dig som söker en miljövänlig el-SUV som kombinerar hållbarhet med komfort, erbjuder Skoda Enyaq en riktigt bra körupplevelse. Skoda är ett bilmärke med drivande kraft bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är utvecklade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna modell imponerar med sin elektriska motor och långa räckvidd och är därmed idealisk för förare som vill minska sin miljöpåverkan utan att kompromissa med komfort eller prestanda.

Prestanda och teknik

I Skoda Enyaq Solid Edition 85x finner du en perfekt balans mellan prestanda och effektivitet. Denna fullt elektriska SUV imponerar med sin långa räckvidd och är utrustad med de senaste teknologiska innovationerna från Skoda för att förbättrar körupplevelsen. Med sin eluppvärmda multifunktionsratt och en 13” infotainmentskärm blir det enkelt att integrera dina smarta enheter och få tillgång till relevant information under körning. Denna bil är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som söker komfort, prestanda och den senaste innovationen från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor