Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Leasa en Skoda Enyaq Solid Edition 85x Sportline och få möjligheten att köra en kraftfull och sportutrustad elbil mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. Med Skoda privatleasing behöver du inte bekymra dig för värdeminskningar eller försäljning av bilen eftersom du i stort sett hyr bilen från Skoda. Leasa Skoda Enyaq och upplev känslan att köra en sportig el-SUV som kombinerar miljövänlig körning med den senaste innovationen från Skoda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Säkerheten är en viktig aspektet när ska välja att leasa bil. Med Skoda Enyaq kan du försäkra dig om att du kör en bil som har lagt säkerheten i fokus. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och att den förspänner frambälten vid risk för kollision. Utöver säkerheten erbjuder Skoda Enyaq rymligheten av en SUV kombinerat med exeptionell komfort. Med en stilren interiör och bekväma sportstolar i läder garanterar Skoda dig en bil med hög komfort. Skoda Enyaq erbjuder dessutom en tyst och mjuk körning, idealisk för både stadstrafik och längre resor med sin imponerande räckvidd.

Miljö och ansvar

För dig som söker en elektrisk och miljövänlig SUV som kombinerar hållbarhet med sportig design, är Skoda Enyaq Solid Edition 85x Sportline ett perfekt val. Skoda är ett bilmärke med drivande kraft bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är utvecklade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Med sin långa räckvidd och elektriska motor Skoda Enyaq idealisk för förare som vill köra utsläppfritt och minska sin miljöpåverkan utan att kompromissa med prestanda eller räckvidd.

Prestanda och teknik

Skoda Enyaq Solid Edition 85x Sportline erbjuder en sportigare tolkning av en elektrisk SUV. Denna modell är utrustad med avancerad teknik och imponerar med sin långa räckvidd. Med en 13” infotainmentskärm blir det enkelt att integrera dina smarta enheter och få tillgång till relevant information under körning. Denna bil är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som söker en sportigare bil med bra prestanda från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor