Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Leasa en Skoda Enyaq Solid Edition RS för att köra en kraftfull och sportig elbil mot en månadskostnad. Med Skoda privatleasing behöver du inte bekymra dig för värdeminskningar eller försäljning av bilen. När din leasingperiod är slut lämnar du enkelt in din bil med möjlighet att teckna ett nytt leasingavtal. Med Skoda Enyaq RS får du uppleva känslan att köra en bil med grym prestanda och innovation.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Säkerheten är en viktig faktor vid val av bil. Med Skoda Enyaq Solid Edition RS kan du vara säker på att du kör en bil som har lagt säkerheten i fokus. Denna bilmodell är utrustad med funktioner som kollisionsvarningssystem och automatisk förspänning av säkerhetsbälten vid risk för kollision. Dessa tekniker är designade för att aktivt skydda dig under körning ihop med de olika assistansfunktionerna. Med en rymlig interiör och bekväma stolar garanterar Skoda dig en bil med hög komfort som förhöjer upplevelsen.

Miljö och ansvar

Skoda har engagerat sig i att skapa bilar som är snälla mot miljön. Med Skoda Enyaq RS får du en sportig elbil som är utformad för att minimera miljöpåverkan utan att kompromissa med effektivitet. Med en elektrisk motor och imponerande räckvidd får du en unik och utsläppsfri körupplevelse, vilket gör den perfekt för förare som är måna om att minska på sitt ekologiska avtryck.

Prestanda och teknik

I Skoda Enyaq RS finner du en kombination mellan elektrisk prestanda och en sportig design. Denna modell är utrustad med en kraftfull elmotor med imponerande 340 hästkrafter som garanterar en kraftfull upplevelse. Integrera dina smarta enheter till 13” infotainmentskärmen och få tillgång till underhållning och ett navigationssystem som guidar dig till din destination. Skoda Enyaq RS är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som söker en sportig och modern bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor