Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX90 image

Privatleasa en Volvo EX90

Leasa en av Volvo EX90 Plus Twin Motor för att uppleva framtidens elbil. Du betalar ingen kontantinsats, service ingår och när leasingperioden är slut lämnar du tillbaka bilen till Volvo. Du behöver inte oroa dig för initiala kostnader eller ägarbekymmer som värdeminskning. Volvo EX90 Plus Twin Motor erbjuder lyx och prestanda, vilket gör leasing av denna bil till ett exklusivt och spännande alternativ.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Upptäck en värld av sofistikerad säkerhet och prestanda med Volvo EX90 Plus Twin Motor. Volvos engagemang för säkerhet framgår tydligt med funktioner som avancerad kollisionsavvärjning som proaktivt varnar föraren om potentiella faror och automatisk nödbromsning. Den rymliga och bekväma interiören, med sitt fokus på hållbarhet och lyx, erbjuder en förstklassig resa för både förare och passagerare.

Miljö och ansvar

För den miljömedvetna föraren är Volvo EX90 Plus Twin motor bilen att välja. En helt elektrisk SUV som imponerar med sin prestanda och miljöhänsyn. Med två motorer som erbjuder kraft och effektivitet, utan att bidra till något koldioxidutsläpp. Denna bil är ett utmärkt val för de som värdesätter miljövänlig teknologi och en kraftfull dagskörning. Som en del av Volvos engagemang för att minska sitt miljömässiga fotavtryck, har företaget målet att uppnå klimatneutralitet senast 2040.

Prestanda och teknik

I denna modell kombineras avancerad teknik med en dynamisk körupplevelse. Volvo EX90 Plus Twin Motor är utrustad med två motorer som levererar en balanserad och kraftfull prestanda. Dess innovativa teknologi och lyxiga interiör gör varje resa både bekväm och njutbar. Den är designad för att passa perfekt för de som söker en miljövänlig, men ändå kraftfull SUV som inte kompromissar med kvalitet eller prestanda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor