Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX90 image

Privatleasa en Volvo EX90

Leasa Volvo EX90 Ultra Twin Motor och ta steget in i en ny värld av elektrisk körglädje. Med Volvo privatleasing får du ett smidigt och problemfritt leasingavtal utan någon kontantinsats samt en skräddarsydd försäkring och regelbunden service som ingår i din månadskostnad. Njut av en tyst och utsläppsfri körupplevelse, utan bekymmer för underhåll eller värdeminskning. Volvo EX90 Ultra Twin Motor är det ideala valet för den miljömedvetna föraren.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Volvo EX90 Ultra Twin Motor är en SUV som definierar framtiden för säkra familjebilar. Denna modell kombinerar komfort med en oöverträffad säkerhetsnivå. Med en rymlig och bekväm interiör tillsammans med den senaste teknologin för autobroms och kollisionsvarningssystem är den perfekt för familjer som prioriterar säkerhet. Denna bil erbjuder en trygg och avslappnad körupplevelse, med tillräckligt med utrymme och komfort för alla typer av resor.

Miljö och ansvar

För dem som söker en elektrisk bil med extraordinär prestanda, är Volvo EX90 Ultra Twin Motor Performance det ultimata valet. Som en del av Volvos engagemang för att minska sitt miljömässiga fotavtryck, har företaget målet att uppnå klimatneutralitet senast 2040. Denna bil erbjuder en kombination av hög effektivitet med sina dubbla motorer och avancerade miljövänliga funktioner , vilket även gör den till en förebild för alla elbilar. Dess rymliga och teknologiskt avancerade interiör speglar en ansvarsfull och framåtblickande livsstil.

Prestanda och teknik

Volvo EX90 Ultra Twin Motor erbjuder en exceptionell blandning av effektivitet och kraft. Denna SUV, som är utrustad med två motorer, levererar en dynamisk och stark körupplevelse. Med sitt infotainmentsystem blir det enkelt att integrera smarta enheter för smidig tillgång till information och underhållning under körning. När du kör en bil som denna, blir varje resa en njutbar upplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor