Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC60 image

Privatleasa en Volvo XC60

När du privatleasar Volvo XC60 Ultra får du tillgång till en modern och kompakt hybrid till en fast månadskostnad. Med Volvos privatleasingkontrakt får du en okomplicerad och problemfri lösning, inklusive ett omfattande serviceavtal och individanpassad försäkring. Detta erbjudande innebär att du kan använda en helt ny bil med en kostnadseffektiv månadsavgift.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Volvo XC60 Ultra är synonymt med sofistikerad säkerhet och elegans. Denna SUV är utrustad med Volvos senaste säkerhetssystem, och erbjuder en lyxig och trygg körupplevelse. Dess rymliga och väldesignade interiör, med fokus på komfort och användarvänlighet, gör varje resa till en njutbar upplevelse, perfekt för de som söker en balans mellan komfort och säkerhet.

Miljö och ansvar

För den som söker en körupplevelse med lägre utsläpp är Volvo XC60 Ultra bilen för dig. Med sin effektiva hybridmotor och miljövänliga funktioner är den en idealisk följeslagare för miljömedvetna förare. Volvo, som aktivt jobbar mot att minska sitt ekologiska fotavtryck, siktar på att bli klimatneutralt senast 2040.

Prestanda och teknik

Volvo XC60 Ultra står i teknikens spets när det gäller hybrid SUV:ar. Denna modell av Volvo XC60 har en imponerande setup med två motorer som totalt ger 408 hästkrafter, vilket man verkligen känner i gaspedalen. Tack vare dess fyrhjulsdrift är bilen både kraftfull och lättkörd. Att sitta bakom ratten i en Volvo XC60 Ultra är rena njutningen.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor