Jämför 148 st leasingbilar
Kia Ceed image

Privatleasa en Kia Ceed

Leasa en Kia Ceed SW Action och upplev en kombination av sportig design och säkerhet mot en månadskostnad. Du leasar denna bil bekymmersfritt med Kia privatleasing, ingen kontantinsats behövs och du tar enkelt del av lösningar så som betalskydd och service. Ceed SW Action är ett utmärkt val för föraren som vill kombinera prestanda med komfort.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När det är dags att välja bil är det säkerheten något att se över. Kia Ceed SW Action är en rymlig och mångsidig kombi som inte kompromissar med säkerhet. Dess aktiva filhållningsystem och bromssystem samt rymliga, bekväma interiör gör den idealisk för familjeäventyr och dagligt bruk. Denna bil erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet, säkerhet och komfort.

Miljö och ansvar

Kia Ceed SW Action en optimal bil ör förare som söker en kombination av sportighet och miljömedvetenhet. Denna kombi är tillverkad med fokus på bränsleeffektivitet, vilket minskar både miljöpåverkan och driftskostnader. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren. Att bli helt klimatneutrala är en prioritet hos Kia samtidigt som deras bilar ska bestå av el-bilar inom snar framtid. Denna bil är en av deras senaste tillskott av plug-in hybrider som både kombinerar prestanda och miljömedvetenhet.

Prestanda och teknik

Kia Ceed Action är en följeslagare i Kias utbud som utstrålar effektivitet och mångsidighet. Denna hybridmodell erbjuder kostnadseffektiv och miljövänlig körning som samtidigt är utrustad med toppmodern infotainmentsystem och högkvalitativ teknik som filassistanssystem gör denna modell inte bara en presterande, men även miljövänlig bil. Kia Ceed Action är ett idealisk val för den miljömedvetna föraren som söker ett sportigt alternativ.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor