Jämför 148 st leasingbilar
Polestar 3 image

Privatleasa en Polestar 3

Leasa Polestar 3 Long Range Dual Motor och få möjligheten att äga en rymlig elbil med den senaste tekniken från Polestar. Genom att leasa bil slipper du oroa dig för värdeminskningar och andrahandsvärdet på en helt ny elbil. Mot en månadskostnad får du istället tillgång till en miljövänlig SUV och avancerad elbil som är skapad för att ta dig längre. Ta del av alla förmåner som ingår i Polestars leasingavtal där de bland annat erbjuder dig en egen försäkringslösning speciellt framtagen för Polestar bilar. För dig som vill kombinera miljövänlig prestanda med komfort och samtidigt göra ett smart val för din ekonomi och framtid, är leasing av en Polestar 3 det perfekta valet.

Mer om Polestar

Komfort och säkerhet

Med sin rymliga och lyxiga design tar Polestar 3 Long Range Dual Motor elektrisk körning till en ny nivå. Utrustad med kraftfulla dubbla motorer och de senaste säkerhetssystemen, erbjuder denna SUV en unik kombination av säkerhet och komfort. Den rymliga interiören är perfekt för familjer och långa resor, medan de avancerade säkerhetsfunktionerna som förarassistans, kollisionsvarning och säkerhetsbälten med bältesförstärkare, garanteras du en njutbar och trygg resa med Polestar 3.

Miljö och ansvar

Polestar 3 är perfekt för den miljömedvetne föraren som värdesätter design och prestanda. Denna elbil är utrustad med dubbla motorer som ger dig en utökad räckvidd, perfekt för dig som vill göra lite längre resor utan koldioxidutsläpp. Polestar har som mål att skapa en helt klimatneutral produktionsbil till 2030. De väljer kvalitetsmaterial med minimal klimatpåverkan till sina bilar och arbetar på att hitta sätt att förbättra både effektiviteten och miljöpåverkan hos deras batterier. Detta gör Polestar till ett bilmärke idealiskt för dig med en hållbar livsstill som tar ansvarsfulla val för framtiden.

Prestanda och teknik

För den som söker en bil som kan leverera råstyrka ihop med den senaste teknologin är Polestar 3 en bil som tar elbilsprestandan till en ny nivå. Med sina dubbla motorer och utökade räckvidd levererar Polestar nu en fyrhjulsdriven SUV med imponerande prestanda och responsiv körupplevelse. Denna modell är ett utmärkt val för dig som vill köra en mordern och miljövänlig SUV med de senaste säkerhetsfunktionerna, utan att behöva kompromissa med prestandan.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor