Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX30  image

Privatleasa en Volvo EX30

Leasa en Volvo EX30 Plus och och känn framtidens elbil. När du privatleasar Volvo EX30 Plus betalar du ingen kontantinsasts, serviceavtal ingår och när din leasingperiod är över så lämnar du enkelt tillbaka bilen till din återförsäljare. Denna Volvo erbjuder en elektrisk och miljövänlig körupplevelse, vilket gör leasing till ett hållbart val.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

När det kommer till leasing, är säkerheten i ett av de viktigaste faktorerna. Volvo Cars är pionjärer inom området för bilsäkerhet, och tack vare deras space technology-teknik är alla deras bilar standardutrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna. Detta inkluderar system som kollisionsvarning, som aktivt varnar föraren om potentiella risker på vägen. Interiören i deras bilar är utformad med tanke på komfort och användarvänlighet, vilket bidrar till en både angenäm och säker körupplevelse, oavsett om det är i stadstrafik eller på längre resor.

Miljö och ansvar

För den som prioriterar en miljömedveten bilkörning är Volvo EX30 Plus ett utmärkt val. Denna helt elektriska SUV imponerar med sin långa räckvidd och sina noll utsläpp, vilket gör den till ett perfekt alternativ för dem som strävar efter en hållbar värld. Volvo är engagerade i att uppnå fullständig koldioxidneutralitet och har som mål att deras fordonsflotta enbart ska bestå av eldrivna fordon inom de närmaste åren.

Prestanda och teknik

Volvo EX30 Plus är utrustad med en kraftfull el-motor och fyrhjulsdrift, vilket ger en snabb acceleration och en tyst körupplevelse samtidigt som dess infotainmentsystem möjliggör enkel integration av dina smarta enheter. Volvo EX30 Plus är ett utmärkt val om man värdesätter bilens avancerade funktioner och klimatpåverkan.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor