Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX30 image

Privatleasa en Volvo EX30

När du väljer att privatleasa Volvo EX30 Plus Extended Range får du tillgång till en elbil med lång räckvidd till en fast månadskostnad. Med Volvo privatleasing ingår ett serviceavtal och du slipper allt bekymmer som traditionell ägande medför. Njut av en lugn och miljövänlig resa kombinerat med toppmodern teknologi. Leasa en Volvo EX30 är ett smart val för de som strävar efter hållbarhet och en aktiv livsstil.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

När det kommer till att välja bil, är säkerheten en avgörande faktor. Med Volvo EX30 Plus får du det senaste inom säkerhetsteknologin för att skydda både förare och passagerare. Med avancerade funktioner såsom kollisionsvarningssystem som agerar förebyggande för att varna föraren om potentiella faror på vägen. Dessutom erbjuder Volvo EX30 Plus genom sina rymliga och ergonomiskt utformade säten och generöst tilltagna benutrymme. Denna kombination av säkerhet och komfort gör varje resa, oavsett om det är en kort pendling eller en längre färd, till en trygg och angenäm upplevelse.

Miljö och ansvar

För de som prioriterar en miljövänlig bilfärd, är Volvo EX30 Plus Extended Range det perfekta valet. Denna helt elektriska SUV skryter med en imponerande räckvidd och noll utsläpp. Volvo är framstående inom elbilar och har som mål att vara ett klimatneutralt företag senast 2040. Volvo EX30 Plus är en av dessa bilar i deras sortiment som speglar deras engagemang för miljön..

Prestanda och teknik

För de som är ute efter en mindre elektrisk SUV med imponerande prestanda, är Volvo EX30 Plus ett perfekt val. Denna bil är utrustad med en kraftfull el-motor och fyrhjulsdrift, vilket ger en snabb acceleration och en tyst körupplevelse samtidigt som dess infotainmentsystem möjliggör enkel integration av dina smarta enheter. Volvo EX30 Plus är ett utmärkt val om man värdesätter avancerade funktioner och klimatpåverkan.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor