Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX30 image

Privatleasa en Volvo EX30

Med privatleasing av Volvo EX30 Ultra Extended Range får du köra framtidens elbil till en fastmånadskostnad. Med Volvo privatleasing så får du fri service som säker ställer att bilen alltid är på toppskick. Denna Volvo EX30 är ett bra val för den miljömedvetna föraren.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

När du står inför ett val så kanske säkerheten står högst på din lista. Det har aldrig varit säkrare att köra en bil som med Volvo, de tar elektrisk körning till nya höjder med sin imponerande räckvidd och höga säkerhetsnivå. Med körfältsassistans och automatisk nödbromsning kan du känna dig säker ute på vägarna. Volvo EX30 Ultra Extended Range har en interiör som är både rymlig och lyxig, detta gör att din resa till jobbet känns både säker och bekväm.

Miljö och ansvar

Volvo EX30 Ultra Extended Range kombinerar innovation med miljömedvetenhet. Denna elektriska SUV imponerar med sin långa räckvidd på hela 475 km på en laddning vilket möjliggör utflykter utan miljöpåverkan. Som en del av Volvos engagemang för att minska sitt miljömässiga fotavtryck, har företaget målet att uppnå klimatneutralitet senast 2040. Perfekt för förare som önskar en miljövänlig bil som erbjuder en balans mellan hållbarhet och praktisk användbarhet.

Prestanda och teknik

För de som värdesätter hög el-driven prestanda i en bil, är Volvo EX30 Ultra Extended Range det ultimata valet. Denna bil är utrustad med en kraftfull motor med hela 272 hk som garanterar en engagerande körupplevelse. Dessutom erbjuder dess avancerade infotainmentsystem en sömlös integration av smarta enheter, vilket ger enkel tillgång till information och underhållning under färden. När du kör Volvo EX30 Ultra Extended Range blir varje tur inte bara en transport från en plats till en annan, utan en ren och skär njutning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor