Jämför 148 st leasingbilar
Volvo EX90 image

Privatleasa en Volvo EX90

Leasa en Volvo EX90 Plus Twin Motor Performance och känn två elektriska motorer i din färd. När du privatleasar Volvo EX90 Plus Twin Motor Performance får du tillgång till en kraftfull elbil och en imponerande prestanda till en fast månadskostnad. Privatleasing innebär att du undviker ägarbekymmer som värdeminskning och försäljning av bilen. Volvo EX90 Plus Twin Motor Performance erbjuder lyx och sportighet, vilket gör privatleasing till ett enkelt val.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Volvo EX90 Plus Twin Motor Performance erbjuder en oslagbar kombination av avancerad teknik och prestanda. Med Volvos företräde inom säkerhetsteknik, med sitt kollisions undvikande system, ger denna bil en trygg resa för hela familjen, perfekt för de som söker en förstklassig och säker bil.

Miljö och ansvar

För en banbrytande körförmåga, är Volvo EX90 Plus Twin Motor Performance en symbol för framtidens hållbara mobilitet. Som en del av Volvos engagemang för att minska sitt miljömässiga fotavtryck, har företaget målet att uppnå klimatneutralitet senast 2040. Denna elektriska SUV kombinerar exceptionell prestanda med avancerad miljöteknologi. Med en rymlig interiör och toppmodern säkerhetsutrustning är den perfekt för förare som inte vill kompromissa med komfort eller miljöansvar. Den representerar en ny era av lyxig och ansvarsfull bilkörning.

Prestanda och teknik

Om du söker en elbil som inte kompromissar med prestanda, är Volvo EX90 Plus Twin Motor Performance ett utmärkt val. Denna bil erbjuder en perfekt balans mellan kraft och den senaste eltekniken. Med sina två motorer och imponerande 517 hästkrafter levererar denna SUV överlägsen prestanda. Varje körning i denna Kia blir inte bara en resa, utan en körglädje när du tar dig till varje destination.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor