Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC40 Recharge image

Privatleasa en Volvo XC40 Recharge

Leasa Volvo XC40 Recharge Plus för att upptäcka det senaste inom elektrisk teknologi. Med Volvo privatleasing slipper du initiala avgifter. Till detta ingår även deras egna serviceavtal som garanterar att du får en modern och smidig elbil mot en fast månadskostnad. Volvo XC40 Recharge Plus står för både hållbarhet och elegans, vilket gör denna privatleasing till ett miljövänligt och fördelaktigt val.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Med Volvo kan du lita på att du alltid får tillgång till det senaste inom säkerhetsteknik. Volvo Cars är ledande med sin Safe Space Teknologi som sätter en hög standard och inkluderar alla nödvändiga säkerhetsfunktioner i deras fordon. Volvo XC40 Recharge Plus kommer med rymliga säten och en hög komfort som ger en förstklassig körupplevelse oavsett längden på körsträckan.

Miljö och ansvar

För de som prioriterar miljövänlighet är Volvo XC40 Recharge Plus ett perfekt alternativ. Som en del av Volvos engagemang för att minska sitt miljömässiga fotavtryck, har företaget målet att uppnå klimatneutralitet senast 2040. Driven av ren elektricitet, är Volvo XC40 Recharge Plus ett utmärkt val för dem som värderar miljömedvetenhet.

Prestanda och teknik

Volvo XC40 Recharge Plus står i spetsen för elektriska fordon. Denna modell är utrustad med fyrhjulsdrift och 238 hästkrafter. Tack vare fyrhjulsdriften och den eldrivna motorn blir bilen både kraftfull och lättkörd. När du kör en sådan bil kan du bekvämt luta dig tillbaka och låta bilen sköta det tyngsta av arbetet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor