Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC40 Recharge image

Privatleasa en Volvo XC40 Recharge

När du leasar en Volvo XC40 Recharge Plus Twin Motor får du en kraftfull elbil med dubbla motorer till en fast månadskostnad. Du behöver inte oroa dig för initiala kostnader och med Volvo privatleasing ingår alltid ett serviceavtal som ser till att din bil håller sig i form under hela leasingperioden. Volvo XC40 Recharge Plus blir ett bra val både för den som leasar och miljön.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Hos Volvo kan du vara säker på att du får det senaste inom säkerhetsteknologi. Volvo Cars är i framkant med deras Safe Space Technology, som håller en standard och inkluderar modern säkerhetsteknik i alla deras bilar. Med Volvo XC40 Recharge Plus Twin Motor får du rymlig och sofistikerad interiör som erbjuder komfort på hög nivå. Denna bil ger dig en bekväm och säker resa, vart du än är på väg.

Miljö och ansvar

Volvo XC40 Recharge Plus Twin Motor är en pionjär inom elektriska bilar. Denna Volvo kombinerar en kraftfull twin motor-setup med hela 402 hästkrafter. Med fyrhjulsdrift och en automatisk drivlåda blir bilen både kraftfull och praktisk att köra. När du kör en bil som denna är det bara att luta sig tillbaka och låta bilen göra det mesta av jobbet.

Prestanda och teknik

XC40 Recharge Plus Twin Motor kombinerar imponerande prestanda med den senaste tekniken. Med två elektriska motorer får du en kraftfull acceleration och en smidig körupplevelse. Den intuitiva pekskärmen ger dig enkel åtkomst till allt du behöver, inklusive navigation, underhållning och handsfree-samtal. Bilen är också utrustad med avancerad teknik för säkerhet och bekvämlighet, inklusive automatisk parkering och en uppkopplad app som låter dig styra fordonets funktioner på distans. Oavsett om du söker en avslappnad eller sportig körupplevelse, kommer XC40 Recharge Plus Twin Motor att överträffa dina förväntningar.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor