Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC40 Recharge image

Privatleasa en Volvo XC40 Recharge

Genom att leasa Volvo XC40 Recharge Ultimate Twin Motor får du tillgång till en effektiv elbil med dubbla motorer mot en månatlig avgift. Inga initiala kostnader krävs, och Volvos privatleasing inkluderar alltid ett serviceavtal som garanterar att din bil är i toppskick under hela leasingperioden. Volvo XC40 Recharge Ultimate blir ett utmärkt alternativ för både leasingtagaren och miljön.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Med Volvo kan du lita på att du alltid får tillgång till det senaste inom säkerhetsteknik. Volvo Cars är ledande med sin Safe Space Technology, som sätter en hög standard och inkluderar alla nödvändiga säkerhetsfunktioner i deras fordon. Volvo XC40 Recharge Ultimate Twin Motor kommer med en rymlig och elegant interiör som ger en klassig komfortupplevelse. Denna bil ger dig en säker och komfortabel resa, vart du än är på väg.

Miljö och ansvar

Om du söker en bil som kombinerar stark prestanda med miljövänlighet och noll koldioxidutsläpp, är Volvo XC40 Recharge Ultimate Twin Motor det perfekta valet. Volvo är en av de biltillverkare som aktivt arbetar för att minska sitt klimatavtryck och siktar på att vara ett klimatneutralt företag senast år 2040. Med sin rena energi är Volvo XC40 Recharge Ultimate en idealisk bil för dem som prioriterar sin klitmatpåverkan.

Prestanda och teknik

Volvo XC40 Recharge Ultimate Twin Motor står i spetsen för elektriska bilinnovationer. Denna modell av Volvo XC40 är utrustad med en imponerande twin motor-konfiguration som levererar 402 hästkrafter. Tack vare fyrhjulsdriften och den eldrivna motorn blir bilen både kraftfull och lättkörd. När du kör en Volvo XC40 Recharge Ultimate Twin Motor bil kan du bekvämt luta dig tillbaka och låta bilen sköta det tyngsta av arbetet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor