Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC60 image

Privatleasa en Volvo XC60

Leasa Volvo XC60 Core och ta del av framtidens körglädje. Volvos privatleasing erbjuder ett okomplicerat och bekymmersfritt leasingavtal då service och försäkring ingår mot en månadskostnad. Detta gör det möjligt att köra en sprillans ny Volvo XC60 Core utan att behöva tänka på problem som uppstår vid ett klassiskt bilägande.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Volvo XC60 Core är en SUV som erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och säkerhet. Med sin intuitiva design och Volvos standard säkerhetssystem, ger denna bil en trygg och pålitlig körupplevelse. Den är utrustad med en bekväm och praktisk interiör, vilket gör den till ett smart val för de som söker en tillförlitlig och säker familjebil.

Miljö och ansvar

För de som prioriterar en miljövänlig körning är Volvo XC60 Core en idealisk bil. Med en smart kombinerad hybridmotor och hållbara egenskaper är den designad för de som är medvetna om miljön, vilket följer Volvos engagemang att minska sitt klimatavtryck. Dessutom strävar Volvo efter att vara ett klimatneutralt företag senast 2040.

Prestanda och teknik

Volvo XC60 Core är en toppmodell inom hybrid SUV:ar. Utrustad med en motor som genererar 350 hästkrafter, erbjuder denna bil en kraftfull acceleration. Dess elektriska fyrhjulsdrift garanterar både styrka och smidighet på vägen. När du kör en bil som Volvo XC60 Core kan du känna kraften bakom varje acceleration.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor