Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC90 image

Privatleasa en Volvo XC90

När du väljer att leasa Volvo XC90 Recharge Ultimate får du uppleva den dubbla kraften från dess elektriska motorer. Genom Volvo privatleasing får du ett bekymmersfri avtal där det ingår service, allt mot en månadskostnad, utan traditionella ägarbekymmer som värdeminskning och andrahandsvärdet. Volvo XC90 Recharge Ultimate är ett självklart val för den hållbara föraren.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Upplev extraordinär lyx och säkerhet med Volvo XC90 Recharge Ultimate. Denna högklassiga SUV är utrustad med Volvos mest avancerade säkerhetssystem, inklusive 360-graders kamera och kollisionsvarning, vilket ger en trygg körupplevelse. Interiören är rymlig och lyxigt utformad med högkvalitativa material, perfekt för familjer eller förare som söker en kombination av sofistikerad komfort och ledande säkerhetsteknologi.

Miljö och ansvar

Volvo XC90 Recharge Ultimate är en el-SUV som kombinerar lyx med miljöansvar. Med en avancerad drivlina som ger både kraft och effektivitet, är den idealisk för förare som värdesätter hållbarhet och komfort. Dess sofistikerade interiör och toppmoderna teknologier erbjuder en förstklassig körupplevelse. Denna bil är perfekt för miljömedvetna familjer som söker en rymlig och lyxig bil med minimal miljöpåverkan.

Prestanda och teknik

Volvo XC90 Recharge Ultimate är en ledare inom elektriska bilars utveckling. Denna modell av Volvo XC90 är utrustad med 455 hästkrafter, något som verkligen märks vid gaspådrag. Tack vare dess elektriska fyrhjulsdrift erbjuder bilen både styrka och smidighet i körningen. När du för en Volvo XC90 Recharge Plus, blir varje resa inte bara en transportsträcka, utan en ren njutning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor