Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model S image

Privatleasa en Tesla Model S

Leasa Tesla Model S Dual Motor och du får uppleva en elegant bil med sportig prestanda, till en fast månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Leasa en Tesla Model S för att uppleva en bil med en lyxig interiör kombinerat med en kraftull prestanda från Tesla, utan att oroa dig för värdeminskningar eller andrahandsvärdet.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model S Dual Motor står för en lyxig och kraftfull bil som inte kompromissar med säkerhetsteknologin. Model S har fått 5-stjärnigt betyg och har klassens bästa säkerhet med flertalet funktioner som automatisk nödbromsning och kollisionsvarnare. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Ta del av framtidens rymliga interiör med en 17” touchskärm och dess bekväma säten med extra benutrymme. Med den maximerade räckvidden kan du åka vart som helst och njuta av en adrenalinfylld körupplevelse.

Miljö och ansvar

Tesla Model S Dual Motor är en helt elektrisk bil som är skapad för förare som inte vill kompromissa prestanda med hållbarhet och miljöpåverkan. Tesla Model S är en av de modeller som ger mest räckvidd i Teslas utbud av bilar så du slipper lägga tid på att stå inkopplad på laddstationer. Upplev en spännande körupplevelse samtidigt som gör du bildrar till en hållbarare framtid. Tesla fokuserar dessutom på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model S Dual Motor kombinerar banbrytande prestanda med lyx. Denna elektriska sedan är känd för sin imponerande acceleration och extremt långa räckvidd, tack vare dess effektiva dual motor-konfiguration. Med en lyxig interiör och moderna tekniska funktioner erbjuder Tesla en modell som är utrustad med det senaste inom teknik och säkerhet, för att du ska få uppleva en exceptionell körupplevelse. Denna modell är det självklara valet för de som söker en stilren och kraftfull elektrisk bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor