Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model S image

Privatleasa en Tesla Model S

Leasa Tesla Model S Plaid och upplev en lyxig bil med den absolut bästa prestandan från Tesla, till en fast månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Utan att oroa dig för värdeminskningar eller andrahandsvärdet kan du uppleva Tesla Model S Plaid, perfekt för dig som vill ha den bästa prestanda och lyxigaste bilen från Tesla.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model S Plaid står för en bil med lyxig och extrem prestanda, utan att kompromissar med säkerhetsteknologin. Model S har fått 5-stjärnigt betyg i säkerhet med flertalet funktioner som automatisk nödbromsning och kollisionsvarnare. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Ta del av framtidens rymliga interiör med en 17” touchskärm och dess bekväma säten med extra benutrymme. Med den maximerade prestandan kan du njuta av en adrenalinfylld körupplevelse i en lyxig och rymlig bil.

Miljö och ansvar

Tesla Model S Plaid är en helt elektrisk bil som är skapad för förare som vill ha toppen av elektrisk prestanda med miljöansvar. Tesla Model S Plaid är en av de modeller som ger mest räckvidd i Teslas utbud av bilar trots den extrema prestandan. Bildra till en hållbarare framtid med en elbil som tar dig längre på varje laddning. Tesla fokuserar dessutom på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model S Plaid står för ultimat prestanda och lyx. Denna modell sätter en ny standard för elektriska bilar med sin oslagbara acceleration och banbrytande hastighet, tack vare dess unika tri-motor-konfiguration. Med en sofistikerad och komfortabel interiör, utrustad med det senaste inom teknik och säkerhet, erbjuder den en exceptionell körupplevelse. Den är designad för de som inte nöjer sig med mindre än extraordinär prestanda, kombinerat med elegans och innovativ teknik.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor