Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model X  image

Privatleasa en Tesla Model X

Leasa Tesla Model X Plaid och få möjligheten att äga en rymlig SUV med den absolut bästa prestandan från Tesla, till en fast månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Utan att oroa dig för värdeminskningar eller andrahandsvärdet kan du uppleva Tesla Model X Plaid, perfekt för dig som vill köra en bil med den bästa prestandan från Tesla ihop med fördelarna och rymligheten av en SUV.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model X Plaid erbjuder en exceptionell kombination av prestanda och säkerhet. Med trippla motorer, fyrhjulsdrift och dragkrok är denna elektriska SUV en bil av maximal prestanda och användbarhet. Njut av en rymlig och lyxig interiör där även de innovativa Falcon-dörrarna finns för att underlätta när du ska lasta in bagage. Model X är byggd för att ge enastående krockskydd med låg rullningsrisk. Denna modell inkluderar Teslas senaste aktiva säkerhetsfunktioner utan kostnad, där du bland annat får den automatiska nödbromsningen. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Med denna bil får du en SUV med brutal prestanda, utan att kompromissa med säkerheten för dig och dina passagerare.

Miljö och ansvar

Tesla Model X Plaid är en helt elektrisk SUV som är skapad för förare som vill uppleva maximal prestanda och komfort utan att kompromissa med miljömedvetenheten. Med tre oberoende motorenheter får du en bil som tar längre på varje laddning och bidrar till en hållbarare framtid. Tesla fokuserar dessutom på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model X Plaid representerar maximal prestanda från Tesla. Denna elektriska SUV är utrustad med en tri-motor-konfiguration som erbjuder en oslagbar kombination av snabb acceleration och kraftfull körupplevelse. Dessutom är denna modell känd för sina ikoniska Falcon Wing-dörrar. Med sin extrema prestanda, tillsammans med avancerade säkerhets- och underhållningsfunktioner, är den perfekt för de som söker en högpresterande familjebil med den senaste teknologin.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor